Nov uporabniški račun

za prijavo v sistem ID3

Vaš email naslov
Username
Geslo
Ponovite geslo
Prepišite varnostno kodo


Pred nadaljevanjem se morate strinjati s pravili in pogoji poslovanja!

Vsa vsebina na portalu je na voljo uporabnikom za nekomercialno in neprofitno uporabo. Vsebine lahko torej za osebno rabo kopirate, citirate in tiskate pod pogojem, da vsebine niso spremenjene in da obvezno kot vir navedete "Psilon.org" in povezavo (URL) do strani, kjer se ta vsebina nahaja. To velja tudi za fotografije! Če ste v dvomih glede uporabe vsebin, se obrnite na naše uredništvo.

Pri vseh vsebinah, ki so objavljene na portalu, je naveden avtor. Če so zraven objavljene tudi slike, smo jih prejeli s strani avtorja, na katerega tako prelagamo odgovornost za spoštovanje avtorskih pravic.

Nikakor ne moremo zagotoviti, da bodo vse strani in vsebine vedno dostopne, zato tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi vam jo nedostopnost strani lahko povzročila.
Poleg tega si pridržujemo pravico, da portal spreminjamo po lastnih željah in potrebah, brez kakršnih koli vnaprejšnjih obvestil ali utemeljevanja naših razlogov.

Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh drugih straneh ne odgovarjamo, saj niso del našega portala. Ravno tako nismo odgovorni za vsebine, ki se prikazujejo v oglasih na naši strani. Prikaz oglasov je avtomatiziran in nad njim (razen izklopa celotne mreže serviranja oglasov) nimamo nadzora.
Če smatrate, da so povezave sporne, nas o tem obvestite.

Vaši podatki, ki ste jih vpisali v obrazce na strani, ne bodo posredovani tretjim osebam (razen z ustreznim sodnim nalogom), si pa pridržujemo pravico, da vam občasno pošiljemo kakšno obvestilo. Vedno imate možnost, da v vašem profilu nastavite, da ne želite prejemati naših obvestil.

s pogoji in pravili


Z ID3 računom se lahko prijavljate v vse naše storitve, kakor tudi v storitve naših partnerjev, s katerimi imamo vzpostavljen sistem za enotno prijavo.

Vnesite email naslov, ki ga boste uporabljali kot uporabniško ime, in geslo, ki naj bo dolgo vsaj 8 znakov ter naj vsebuje velike in male črke, številke in posebne znake.

Prepišite še kodo za verifikacijo in potrdite, da se se strinjate s Pravili in pogoji uporabe.

Ko boste oddali obrazec, vam bomo na vnešeni email naslov poslali sporočilo z navodili za aktivacijo računa.

Ostale podatke boste napolnili po uspešni aktivaciji računa